.

Genel Bilgi

Amacımız

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü olarak, İstiklal Yerleşkesi ve diğer bağlı yerleşkelerde 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun çerçevesinde siz değerli öğrenci ve çalışanlarımız ile yerleşkelerimize gelen ziyaretçi ve misafirlerimizin güvenliğini sağlayarak huzurlu bir ortam oluşturmaktır.

Yönetim

Rektörlük bünyesinde bulunan, Genel Sekreterliğe bağlı olan birimimiz, Koruma ve Güvenlik Müdürü, Koruma ve Güvenlik Şefi, Güvenlik Grup Amirleri olarak teşkilatlandırılmıştır.

Personel Durumu

Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü bünyesinde Merkez ve İlçe Yerleşkelerde toplam 114 Güvenlik Görevlisi, 21 Koruma Güvenlik Memuru, 2 Bekçi ile hizmet yürütülmektedir.

 

Bilgilendirme

Girişlerde neden durduruluyoruz?

Üniversitemiz Yerleşkelerinde öğrenci ve personelimiz dışındaki şahısların kontrol altında tutulabilmesi, yabancı şahısların yerleşkelerimizde mevcut huzur ortamını olumsuz yönde etkileyecek tutum ve davranışlar sergilemelerinin önüne geçebilmek için şahıs ve araçlar kontrol edilmektedir.

Üniversitemiz Yerleşkeleri yeterince güvenli mi?

Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde bulunan Genel Sekreterliğe bağlı faaliyet gösteren Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü, tüm kadrosuyla farklı bölgelerden Üniversitemizi tercih ederek ailelerinin üniversitemize emanet ettiği öğrencilerimiz, personelimiz, misafir ve ziyaretçilerimizi mevcut imkânlar dâhilinde en iyi şekilde korumak ve güvenliğini sağlamak üzere 24 saat faaliyetlerini yürütmekte ve yeni tedbirler üretmektedir. Ancak unutulmamalıdır ki, yapılan çalışmaların başarılı olabilmesi siz değerli öğrencilerimiz, personelimiz, ziyaretçi ve misafirlerimizin birimimizin çalışmalarını her yönden desteklemesi ile mümkün olacaktır.

Özel Güvenlik Görevlileri

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY Üniversitesi Özel Güvenlik Görevlileri, Rektörlüğün, Genel Sekreterliğin ve Amirlerinin verdiği talimatlar doğrultusunda, görevlerini 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un ilgili maddelerince yerine getirirler. Hiç Bir güvenlik görevlisi kendi başına veya kendi menfaatine göre hareket edemez. Burada bulunma sebepleri ve hareket tarzları; tamamen öğrencilerimizin daha güvenli bir ortamda eğitim alabilmelerini, personelimizin huzurlu bir ortamda çalışmalarını, misafir ve ziyaretçilerimizin daha güvenli bir ortamda bulunmalarını sağlamak içindir.

Hakkımızda

  • Genel Bilgi
  • Yönetim
  • Personel
  • Organizasyon Şeması
  • Mevzuat
  • Formlar